Bloqueig de 20 dies i sanció a l'Open Arms després de desembarcar 195 persones al port italià

Si no visualitzes correctament aquest e-mail, fes clic aquí

   

For an english version, click here

Cliquez ici pour voir la version française

   
 
Logo Open Arms
 
 

#FREEOPENARMS

Bloqueig de 20 dies i sanció a
l'Open Arms després de desembarcar 195 persones rescatades en un port italià.

 
Open Arms

(c) Víctor Cabo

 


El govern italià de Meloni i Salvini bloqueja a l’Open Arms amb un embargament administratiu de 20 dies i una multa de fins a 10.000 euros per salvar la vida de 196 persones amb 3 operacions de rescat en aigües internacionals del Meditarrani central.

Malgrat haver prestat assistència a més de 1.274 persones en desenes d’intervencions, per sol.licitud i coordinació directa de la Guàrdia Costanera italiana en l’últim mes, ara ens apliquen el “Decret Meloni” que limita els rescats a un i que obstaculiza la protecció de les vides  en perill de la mar. Aquesta decisió no només va contra les Convencions Internacionals i el Dret de la mar, sinó que monstra un rigorós menyspreu cap a la vida humana.

El rescat de dones, nens i homes en perill no és una opció; és un deure moral i legal al qual ha atendre qualsevol que prengui coneixement d’una situació de perill.

Dona ara


Detenir durant 20 dies a l’Open Arms, en un moment en que la crisi humanitària es  troba al punt més àlgiid és una decisió summament arriscada, carregada d’immensas responsabilitats.

En aquest 2023 al Mediterrani han mort més de 2.264 persones. Sense la presència de les organitzacions humanitàries que estem a la mar, actuant  en alguna ocasió en reemplaçament de les institucions, les vides humanes perdudes en el fons del mar seran encara més.

Si salvar vides és un delicte, no hi ha millor moment perquè t’uneixis a la nostra banda. Fes-te criminal #FREEOPENARMS
 

UNEIX-TE A LA NOSTRA BANDA. ET NECESSITEN.

Dona ara


#FREEOPENARMS

 

 
 
  Logo Open Arms

Ajuda'ns a seguir

 

www.openarms.es

Facebook   Twitter   Instagram   Tiktok   Whatsapp

Si ho desitges, pots donar-te de baixa